Services

Waarom life coaching?

Loop je aan tegen een vraagstuk, dilemma of obstakel in je leven?

Ik help je om er vat op te krijgen.

Hoe? Door met constructieve, gerichte aandacht te luisteren, goed door te vragen en je het zetje te geven een laagje dieper te ervaren hoe het van binnen zit.

Daarnaast zet ik allerlei technieken in, die passen bij je thema.

Wees niet bang voor de impact die krachtige coaching kan veroorzaken! Het leidt tot meer zelfkennis en acceptatie, brengt je in beweging vanuit inspiratie en het besef van wat bij jou past.

Schakel mij in als je:

  • op zoek bent naar handvatten om jezelf te bekrachtigen,
  • je leven een nieuwe richting wilt geven of
  • ruggesteun wilt op de weg naar een (nieuw) doel.

De wijsheid zit al in jezelf, en de oplossing ook!

Alleen kom je soms pas tot positieve resultaten met een bevlogen coach die op gelijkwaardige basis een tijdje met je meeloopt. Iemand die spiegelt, dingen scherpstelt, met humor verlicht/relativeert, of juist met verzachting helpt om milder naar jezelf te worden.

Als coach kan ik je actief uitnodigen om de reis naar binnen te maken met zelfliefde en nieuwsgierigheid – en waar nodig ondersteun ik je daarbij.,

Life Coaching:

1-OP-1 Coaching

Telefonisch, in mijn praktijk aan huis, online of in de natuur.

online

Geen reistijd, maar wel persoonlijk contact? Coaching via o.a. whatsapp video.

In de natuur

Wandelen en coachen in de natuur om uit de dagelijkse sleur te komen, op vrijdagochtend of in het weekend

IN-COMPANY

Fysiek op locatie of online coaching binnen de organisatie, bijvoorbeeld van een heel team.

'Soms is het moment daar dat wegen elkaar kruisen... Mijn zoektocht voelt als een goede, veilige weg die we samen aflopen. Dankjewel daarvoor.'
Renate
Bankmedewerkster
'Vanaf het eerste contact had ik een goed gevoel bij Yvonne. Ze weet de juiste vragen te stellen zodat ze je gericht kan helpen. Ook luistert ze aandachtig en vertelt soms over haar eigen inzichten. Daarnaast krijg je veel handige tools die je kunnen helpen bij het behalen van je doel. Ik heb in ieder geval al super veel bij Yvonne mogen leren!'
Yasmine
Studente
'Ik dacht dat ik tegen dingen aanliep, maar weet nu dat ik tegen mezelf aanliep. Nu ik anders met mezelf om ga, merk ik dat dingen makkelijker gaan!'
Robin
Student
'Ik maak betere keuzes, nu ik ervaar en voel dat het anders kan en mag.'
Suzanne
Docente

Overige diensten

burn-out Coaching

Ben je specifiek geïnteresseerd in coaching na (of bij) een burnout? Wil je onderzoeken wat (niet meer) bij je past en hoe je je leven duurzamer vorm kan geven?

opstellingen

Opstellingen kun je in een groep doen, maar ook individueel. Dan gaan wij samen aan de slag met voorwerpen (bijv. poppetjes) om jouw relatie te verkennen met mensen (of zaken) in jouw leven.
Het onbewuste wordt helder: dit brengt inzichten & heling op (oude) pijn.

TRAININGEN

On-demand kennis-seminars over vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling, stress, burnout, DISC, communicatie & teamwork, en nog veel meer. Ook trainingen op maat over coachingsvaardigheden, het werken met het kernkwadrant, etc. 

(Visited 521 times, 1 visits today)