Ontdek je verborgen patronen en valkuilen!

Workshop: Ontdek je verborgen patronen en valkuilen!

Ruim oude overtuigingen op!

zaterdag 16 juli 10.00-17.00

Ontdek verborgen patronen en valkuilen bij jezelf - waardoor je over je grenzen gaat, leegloopt of uit balans raakt.

Inhoud

Deze workshop geeft je inzichten en handvatten om jezelf beter te begrijpen.

We gaan interactief aan de slag met jouw patronen en valkuilen rondom werk / balans. Met loopbaan- en familieopstellingen, het kernkwadrant (Ofman) en coaching/NLP.

Als je dit bij jezelf allemaal helderder gaat zien, komt er ook ruimte voor andere keuzes, voor een stressvrij en vreugdevol leven.

 

 

Locatie

– Hartje Amsterdam 

– Gratis koffie en thee

– Goed bereikbaar met OV 

– Voldoende opties voor je lunch direct rondom de locatie (of neem deze zelf mee)

– Maak tijdens de pauze een stadswandeling in de grachtengordel / langs de Amstel 

Tarief

Ontdek je eigen verborgen patronen en valkuilen!
Zaterdag 16 juli 2022


Dagprogramma
incl. workshops, koffie/thee, handouts en snacks

Prijs:

€129 regulier (incl. btw) / €99 last-minute-korting / 

Lastminute-korting: inschrijven tussen 7/7/22 en 11/7/22 

Over mij

Als ondernemend maar sensitief persoon heb ik mijn eigen behoeftes lange tijd niet goed herkend. 

Als twintiger was ik gericht op mijn omgeving, op zoek naar leuke prikkels. Bovendien had ik vanuit mijn opvoeding van jongs af aan geleerd, dat ik mijzelf moest wegcijferen voor ieder ander. 

Door deze combi besefte ik gewoon niet dat ik mijzelf voorbij liep, over mijn grenzen ging. Gelukkig maakte ik ook passende keuzes en had ik mooie ervaringen. Alleen besefte ik niet dat ik niet mijn ideale leven leidde. Door onbewuste patronen! 
Vóór mijn veertigste vond ik mezelf ‘gewoon normaal’; echte kwartjes vielen pas later in mijn leven – nadat ik mezelf had uitgeput en aangepast aan het beeld van hoe ik (onbewust!) vond dat ik moest zijn. 

Inmiddels heb ik – als NBCO-gecertificeerd Professioneel Coach & erkend Stress&Burnout coach –  geleerd dat ik veel meer persoonlijke vrijheid heb, dan gedacht. En werk ik gedreven met toffe technieken die je leiden tot een authentieker en vitaler leven.

 

Waarom meedoen?

 • Voel jij vaak dat je geen nee kunt zeggen, of sta je gewoon graag klaar voor een ander?
 • Wil je voldoen aan hoe het hoort, aan de verwachtingen van anderen?
 • Of ben je ‘gewoon’ erg enthousiast en weet je niet van ophouden?
 • Misschien ben je HSP, gevoelig voor prikkels/indrukken, en lukt het vaak niet goed te ontladen en blijf je zitten met dingen van anderen om je heen?

Dit zijn enkele voorbeelden van patronen die klachten kunnen veroorzaken. Soms komen deze patronen door karakter, opvoeding, sommige zijn zichtbaar en soms zijn ze meer verborgen (bijvoorbeeld door een meergenerationeel patroon dat door de generaties voor je niet kon worden opgelost).

Loopt jouw batterij langzaam leeg door werk of de combi van werk&privé? Worstel je al met vermoeidheid of stressklachten, of ben je bang dat dit nog gaat komen?

Ontdek dan nu je eigen verborgen patronen en valkuilen!

Hoe tof als je – niet zoals ik pas als veertiger, maar liever al op jongere leeftijd! – kunt leren hoe je in elkaar steekt, wat bij je past, wat niet bij je past, en dat je keuze hebt in heel veel dingen. 
Zelfs in wat je gelooft over jezelf, heb je écht keuze.

 

Kom naar deze workshop en doe mee met de interactieve onderdelen om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling! Gedurende dit dagprogramma bekijken we de thema’s in jouw leven vanuit drie verschillende invalshoeken:

 • systemisch (organisatie- of familieopstellingen)
 • via het kernkwadrant van Ofman
 • door coaching (zelfonderzoek+NLP).

Zo kun je in één dag tijd flinke stappen verder komen. Ongeacht wat je patroon is en hoe dat komt. Het gaat erom, dat jij verder kunt met je nog onbewuste blokkades/valkuilen.

Waarom? Als je dit bij jezelf allemaal helderder gaat zien, komt er ook ruimte voor andere keuzes, voor een stressvrij en vreugdevol leven.
Want: als je inziet dat jij bepaalde niet-dienende overtuigingen hebt gecreëerd over jezelf, dan kun je ook besluiten dat het ook anders mag.

Wil je zonder schuldgevoel voortaan anders in het leven staan? Je houdt meer energie over!

Doe je mee? Met inzichten en handvatten nu, bouw je een betere toekomst (en voorkom je hopelijk die burn-out)

Schrijf je nu in

Telefoon
Vroegboek-korting voor aanmeldingen tot en met 10 juni 2022
Plek voor je eventuele dieetwensen / vragen (en ook voor de factuurgegevens van de opdrachtgever bij zakelijk).

Dagprogramma

9.30 Inloop/ontvangst met een kopje thee/koffie en een lekkernij

10.00 Werken met je kernkwadrant (Ofman): wat is jouw valkuil, jouw allergie, jouw uitdaging (en uiteraard: welke kernkwaliteit hoort daarbij)?

Na deze interactieve sessie snap je jezelf beter. Je krijgt meer begrip voor jezelf, inzicht in lastige situaties waarin je kunt belanden en snapt ineens (potentiële) irritaties tussen bijvoorbeeld jou en die collega/leidinggevende!

Het kernkwadrant geeft overzicht en helderheid over jouw patronen en valkuilen in de omgang met anderen, die niet vanzelfsprekend duidelijk zijn. Je krijgt direct handvatten om meer in balans te komen en/of te blijven.

 

Tussendoor: ✔ snacks & fruit ✔ Water, koffie, thee 

12.15 Lunchpauze: Tijd voor lunch (naar wens zelf meegebracht of te verkrijgen op diverse plekken pal naast de deur), gecombineerd met een stadswandelingetje

13.15 We gaan aan de slag met interactieve (loopbaan- of familie)opstellingen – rondom vragen op gebied van werk/stress/valkuilen.

Je gaat beleven hoe het fascinerende ‘systemisch werk’ ons diepe inzichten over verborgen patronen brengt.  

Heb je nog nooit een opstelling meegemaakt? Geen probleem: het wijst zichzelf en meedoen met een workshop met opstellingen is vaak een onvergetelijke ervaring. Ook als jij zelf geen vraagstuk inbrengt, kun je ervaren dat je ‘leert’ van meedoen aan en/of observeren van de opstelling van iemand anders. 

 

15.45 Kers op de slagroom: Hoe zet jij jezelf vast en waarin ga je een andere keuze maken? 

We gaan kijken naar één van jouw eigen beperkende innerlijke overtuigingen – mogelijk is dit er één die bij je valkuil hoort. Dit doen we ieder voor zich (interactief zelfonderzoek plus uitwerken in notities) en waar gewenst onder begeleiding van mij als coach. We buigen deze overtuiging om tot een positief doel.

16.45 Afronding en vragen

Tussen 17.00-17.30 Einde programma 

 • Na afloop krijg je een aantal hand-outs mee naar huis zodat je de theorie nog eens rustig na kunt lezen.
 • Ook ontvang je als deelnemer aan de workshop een aanbod voor een individuele coaching-sessie tegen een gereduceerd tarief. 
 • Heb je na de workshop nog vragen over wat je hebt ervaren tijdens deze dag, dan mag je altijd (kosteloos) contact opnemen! (bij voorkeur binnen zes weken)

Handig om te weten

 • Volkomen veilig: we kijken met een open blik en compassie naar elkaar. 

 • Vind je het leuk om anderen te ontmoeten en in de pauzes te netwerken? Dat kan!

  Of wil jij juist liever wat meer rust pakken tussendoor? Dat mag helemaal.

(Visited 601 times, 1 visits today)